Welkom op de MOV (Missie Ontwikkeling en Vrede) pagina van Oost- West- en Middelbeers

Door middel van dit Blog willen we U voorstellen aan onze Beerse Missionarissen en het een en ander vertellen over hun werkzaamheden. Bovendien is het een middel om U op de hoogte te houden van alle acties, die gevoerd worden om deze mensen financieel te steunen.

Activiteiten 2014:

Op donderdagmiddag 6 februari weer kienen voor de "Beerse Missionarissen" in de zaal van café-restaurant "De Zwaan" Hoogdijk 32, in Middelbeers. Aanvang 13.30 uur.

De Vastenactie zal dit jaar onze 3 projecten in Indonesië steunen. De informatieavond over de projecten is op maandag 10 maart om 19.30 uur in De Enck in Oirschot.

Op de tweede zondag in oktober (12 oktober), zal er weer een kleding/speelgoedmarkt gehouden worden in de zaal van café-restaurant "De Zwaan".


vrijdag 14 februari 2014


Kienmiddag voor de “Beerse Missionarissen “ weer een grandioos succes

Na ruim 20 jaar een jaarlijkse kien-avond georganiseerd te hebben voor onze missionarissen, hadden we het afgelopen jaar besloten om het kienen naar de middag te verplaatsen. Dit bleek een schot in de roos te zijn. Ook dit jaar kozen we voor de donderdagmiddag. Het was een gezellige, sportieve middag en de gulle kieners presteerden het om maar liefst € 650 bijeen te brengen, mede ook dankzij de Beerse middenstand, die ons een aantal mooie prijzen heeft geschonken en particuliere giften. Het bedrag zal rechtstreeks naar onze missionarissen worden overgeboekt. De MOV wil iedereen, die aan dit succes heeft meegewerkt, ook namens de missionarissen hartelijk bedanken.

MOV Oost-West- en Middelbeers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten